Flota Noastră de Autovehicule

Închiriere microbuz, minivan premium, autocar și limuzină,
SIGUR AVEM O OFERTĂ
pentru nevoia dumneavoastră de călătorie.

Limuzine VIP

Un serviciu privat, de înaltă clasă, pentru cei ce vor o călătorie cu stil. Cele mai confortabile și sigure mașini de lux existente, conduse de șoferi profesioniști și discreți.

transfer aeroport transport premium persoane inchiriere auto cu sofer

90 €/oră

Mercedes S class 2022
5/5

Luxul modern și confortul de primă clasă împreună cu siguranța excepțională gata să îndeplinească cerințe de înaltă standard.

transfer business aeroport transport evenimente

60 €/oră

Mercedes S class 2021
5/5

Luxul modern și confortul de primă clasă împreună cu siguranța excepțională gata să îndeplinească cerințe de înaltă standard.

inchiriere limuzine transfer aeroport

50 €/oră

Mercedes E class 2020
5/5

Luxul modern și confortul de primă clasă împreună cu siguranța excepțională gata să îndeplinească cerințe de înaltă standard.

Minivanuri Premium

Cu noi puteți fi siguri despre călătoria dumneavoastră de afaceri că va fi gestionată de profesioniști și planificată până la ultimul detaliu.

inchiriere minivan premium inchiriere auto cu sofer

50 €/oră

Mercedes V class 2020
5/5

Un interior de înaltă clasă, conceput generos, ce este exemplar în ceea ce privește ergonomia, precum și farmecul vizual și tactil. Deplasare premium grup.

inchiriere minivan transport premium persoane inchiriere auto cu sofer transport privat persoane

50 €/oră

Blue V class Blue
5/5

Clasa V impresionează prin forma sa modernă precum și luxul de înaltă clasă de la interior dat de materialele de înaltă calitate folosite. Pentru grupuri VIP.

inchiriere minivan cu sofer transport copii scoala

40 €/oră

Mercedes Vito
5/5

Siguranță și confort pentru grupuri de 8+1 persoane. Autoturismul ideal pentru transportul premium și privat de persoane atât în scop personal cât și de afaceri.

Microbuze Premium

Transportul angajaților dumneavoastră către și de la sediul sau punctele de lucru ale companiilor se face în siguranță, la timp și confortabil prin serviciul de închiriere microbuz. Nouă chiar NE PASĂ despre angajații dumneavoastră!

transport angajati inchiriere microbuz

de la 5 lei/Km

Sprinter 2022
4/5

Spațiu, confort și siguranță. Banchete confortabile cu reglaj individual al înclinației spătarelor și a poziției tetierelor. Multiple sisteme multimedia și de asistență.

transport evenimente transport angajati inchiriere microbuz

de la 5 lei/Km

Sprinter 2021
4/5

O călătorie comodă și sigură. Ideal pentru transport angajați, școlari sau pentru orice eveniment personal sau de afaceri. Capacitate de până la 19 persoane.

inchiriere microbuz turism si evenimente

de la 5 lei/Km

Sprinter 2020
4/5

Confortul pasagerilor este asigurat de scaune rabatabile, sistem de încălzire suplimentară, aer condiționat premium și un spațiu interior generos.

Autocare de lux

Aveți nevoie de închirierea unui autocar pentru un eveniment de companie? Sau sunteți agenție de turism în căutarea unui autocar premium? Avem SOLUȚIA!

inchiriere autocare turism

de la 8 lei/Km

Setra 516 HD
5/5

Autocar confort lux cu 49+2+1 locuri, scaune rabatabile, climatizare, sistem audio-video, frigider, spațiu mare de bagaje, sisteme de siguranță multiple.

inchiriere autocare turism si evenimente

de la 8 lei/Km

Setra 515 HD
5/5

Autocar luxury cu 49+2+1 locuri, scaune Top Travel comode și elegante, climă, sistem audio-video, frigider, spațiu mare de bagaje, sisteme de siguranță multiple.

inchiriere autocare transport angajati inchiriere auto cu sofer

de la 7 lei/Km

Setra 411 HD
4/5

Autocar mic, dar premium, cu 32+2+1 locuri, scaune rabatabile mari confort, spațiu mare bagaje, climatizare, audio Hi-Fi, multiple dotări de siguranță.

Autoturisme Sedan și 4x4

Aveți nevoie să închiriați un autoturism 4×4 sau un  sedan premium? OFERTA noastră bogată de autoturisme sigur vă va satisface dorința. Iar PREȚUL, este imbatabil!

rent auto

40 €/zi

Volskwagen Passat
4.3/5

Asigurare, interior piele, senzor de ploaie, aer conditionat, dotări multiple de confort și siguranță.

rent auto 4x4

75 €/zi

Mitsubishi Pajero
4.2/5

Asigurare, interior piele, senzor de ploaie, aer conditionat, dotări multiple de confort și siguranță.

rent auto

35 €/zi

Skoda Superb
4.5/5

Asigurare, interior piele, senzor de ploaie, aer conditionat, dotări multiple de confort și siguranță.

Închiriere microbuz pentru transport angajați

Oferim servicii de transport angajați, deplasarea colectivă a personalului companiei, de la domiciliu sau de la un centru special de colectare la locul de muncă și retur.

Managementul mobilității salariaților companiei este decisiv pentru dezvoltarea unei companii. Acesta are implicații sociale, de mediu, economice, dar mai presus de toate permite dezvoltarea unor strategii de îmbunătățire a accesibilității sediului și punctelor de lucru ale companiei, de optimizare a costurilor și timpului de navetă de la domiciliu la muncă și de muncă la domiciliu a resurselor sale umane.

În consecință serviciul de închiriere microbuz pentru transportul angajaților companiilor ușurează stresul navetei la locul de muncă prin furnizarea de servicii de transport personalizate de la locații accesibile, adică din locuri în care angajații pot fi ridicați și întorși la sfârșitul zilei.

Închiriere microbuz pentru transport persoane la evenimente personale și pentru afaceri private

Prin serviciul nostru de închiriere microbuz preluăm sarcina deplasării persoanelor participante dacă organizați o nuntă, un botez, o aniversare onomastică sau alt tip de întâlnire familială. Astfel vă oferim un serviciu de transport grup de persoane personalizat pentru acompaniamentul mirilor și/sau a nuntașilor și a tuturor altor participanți la evenimentul special, unic, din viața dumneavoastră.

În plus dacă doriți să transportați un grup de persoane, în urma unor întâlniri de afaceri, între punctele de lucru ale companiei sau către alte locații selectate, sau dacă organizați un eveniment cultural, religios, sportiv sau politic și trebuie să deplasați un grup relativ mare de persoane între locații îndepărtate, tur și retur, vă putem organiza și gestiona activitatea de transport prin serviciul de închiriere microbuz pentru evenimente de afaceri, totul la cele mai înalte standarde din domeniu.

Închiriere microbuz premium pentru transfer aeroport și turism

Marea majoritate a microbuzelor noastre sunt modele noi și de prestigiu. Confortul și siguranța dumneavoastră sunt primordiale pentru noi. În consecință vrem să vă începeți sau să vă încheiați vacanța sau călătoria de afaceri cu clasă.

În afară de transferul de grup la aeroport sau hotel, serviciul de închiriere microbuz este adecvat și pentru efectuarea de excursii turistice zilnice de grupuri mici, a ieșirii cu prietenii pentru diferite motive, excursii turistice de o zi sau mai multe a grupurilor de familii, deplasarea în grup pentru celebrarea unor evenimente de viață dar și ca mijloc de transport pentru oaspeții și angajații companiei în cadrul unui eveniment de afaceri.

Alte activități de grup mic care necesită închiriere microbuz pot fi de exemplu pentru a merge la un concert, la un congress, la un eveniment sportiv sau religios, pentru tururi regionale gastronomice sau tururi regionale ale cramelor de vin, pentru circuit privat de vizitare mănăstiri, pentru diverse festivaluri de artă, pentru deplasarea grupului de nuntă între diferite locații, pentru deplasare grupului la petreceri private etc.

Avantajele folosirii serviciului de închiriere microbuz cu șofer

Folosirea serviciului de închiriere microbuz cu șofer are avantajul costurilor reduse față de deplasarea separată a persoanelor participante. În plus factorul de timp, prin accesarea locațiilor a grupului în același moment, și de socializare pe timpul deplasării este un alt avantaj major al folosirii acestui serviciu de transport persoane.

Atunci când achiziționați de la noi serviciul de închiriere microbuz, parte integrantă a transportului premium de persoane oferit de compania noastră, vom prelua toată logistica deplasării grupului de persoane luându-vă această sarcină din responsabilitatea dumneavoastră, lăsându-vă un timp liber suplimentar exclusiv pentru alte activități urgente sau de rutină.

Vă ducem oriunde vă poartă imaginația.

Nu doar pentru afaceri private, evenimente de viață, transfer aeroport, transport angajați sau turism, suntem aici pentru chiar ORIUNDE doriți să mergeți.

sau contactați-ne la telefon: