Închiriere Autocare și Microbuze pentru Turism și Afaceri

Sunteți o agenție de turism, companie sau persoană privată în căutarea unui autocar sau microbuz pentru deplasare în grup?

Noi AVEM SOLUȚIA POTRIVITĂ necesității dumneavoastră!

Serviciile Noastre de Închiriere Autocare și Microbuze

Închiriere Autocare, Microbuze și Minivanuri premium pentru evenimente speciale de grup, team bulding, turism, evenimente sportive, politice, culturale, religioase și de afaceri.

inchiriere autocare turism si evenimente
transfer grup aeroport
inchiriere microbuz turism si evenimente

În ultimii ani, fiabilitatea, confortul și prețurile competitive ale deplasării cu autocarul au reevaluat acest mijloc de transport, evidențiindu-l și preferându-l adesea unor mijloace precum avionul sau trenul.

Închiriere autocare, microbuze și minivanuri premium

În consecință serviciul de închiriere autocare, microbuze și minivanuri cu șofer, unul dintre serviciile noastre de transport premium persoane, este foarte utilă pentru necesitatea de deplasare a unui grup mare de persoane.

Astfel nu mai aveți nicio constrângere în a organiza și gestiona excursii interne și internaționale, vizita muzee și monumente, sau pentru a ajunge cu ușurință la hoteluri, aeroporturi, restaurante, cazinouri și multe alte locuri de interes pentru grupul dumneavoastră.

Atunci când achiziționați serviciul de închiriere autocare sau microbuze de la noi, vom prelua toată logistica deplasării grupului de persoane luându-vă această sarcină din responsabilitatea dumneavoastră, lăsându-vă timpul liber, suplimentar, exclusiv pentru alte activități urgente sau de rutină.

Închirierea de autocare a fost întotdeauna un punct de referință specific pentru turism, evenimente private de viață și pentru deplasare de grup la nivel de companie privată sau agenție de turism, prin urmare autocarele noastre pot fi închiriate pentru excursii în scop turistic, excursii de grup pentru evenimente private.

Asistență personalizată a nevoilor dumneavoastră de deplasare a grupului de persoane prin serviciul de închiriere autocare

Activitățile de grup care necesită închiriere autocare sunt de exemplu pentru a merge la un concert, la un congres politic sau cu altă tematică, la un eveniment sportiv sau religios, pentru tururi regionale gastronomice sau tururi regionale ale cramelor de vin, pentru circuit mănăstiri, pentru diverse festivaluri de artă, pentru deplasarea grupului de nuntă între diferite locații, deplasare grupului la petreceri private, deplasarea grupului companiei pentru realizarea acțiunii de team building etc.

Avantajele serviciului nostru de închiriere autocare

Un avantaj al serviciului de închiriere autocare și microbuze este utilizarea acestora pentru călătorii scurte ale grupului de persoane care permite ca turiștii sau personalul companiei să fie mutați rapid de la hotel la aeroport și invers sau, în esență, pentru orice alte necesități de deplasare în grup de la și către o locație la alta.

Nu există nici o îndoială că unul dintre marile avantaje ale închiriării autocarului este reprezentat de accesarea destinației exactă a călătoriei (în fața aeroportului, hotelului, a locației companiei, a unui obiectiv turistic sau de afaceri intermediar etc.).

Incontestabil este faptul că avioanele și trenurile accesează doar de o locație fixată de tip gară sau aeroport, pe când autocarele noastre se caracterizează printr-o mobilitate largă, permițând rapiditate, confort și precizie în livrarea pasagerilor exact în fața locației de destinație iar pe durata deplasării se pot adăuga inclusiv puncte de interes intermediare.

Ca o regulă generală tipul de autovehicul care urmează să fie închiriat este strâns legat de numărul de persoane care trebuie să efectueze călătoria precum și de tipul de confort solicitat. Mai jos descriem tipurile de autovehicule din cadrul flotei noastre.

Închiriere microbuze și minivanuri premium

Minivan – acest tip de mini autocar este fiabil pentru un grup de până la 8 pasageri și este mai apropiat ca stil de deplasare de o mașină decât de un autobuz.

Minivanul este folosit în mod normal pentru călătorii scurte, cum ar fi transferurile de la aeroport și hotel sau deplasările scurte între locațiile companiei în cadrul unui eveniment organizat de către aceasta.

Acesta este asimilat cu un transport de persoane premium VIP datorită dotărilor superioare și confortului sporit oferit de minivanurile noastre de clasă.

Microbuz – acest mijloc de transport persoane este specific deplasărilor grupurilor de persoane de 10 până la 20 de pasageri. În mod obișnuit microbuzul oferă soluția optimă de preț pentru deplasarea grupurilor de persoane.

Microbuzul este o categorie de autovehicule aflată între un minivan și un autocar.

Prin urmare serviciul de închiriere autocar microbuz este adecvat pentru excursii zilnice de grupuri mici, ieșiri cu prietenii, grupuri de familii, celebrarea în grup a unor evenimente de viață dar și ca mijloc de transport pentru oaspeții VIP în cadrul unui eveniment de afaceri.

Siguranța, confortul precum și șoferii noștrii special pregătiți și instruiți vă vor asigura o deplasare liniștită și la timp.

Închiriere autocare de lux

Autocar Deluxe – autocare care sunt folosite pentru a face față călătoriilor pe distanțe lungi, deoarece sunt echipate pentru confort sporit, cum ar fi toaleta de la bord, ecranele centrale, aerul condiționat și Wi-Fi la bord.

Serviciile închiriere autocare sunt potrivite pentru grupuri de 32 până la 61 de pasageri și sunt utilizate pentru excursii turistice sau în scop de afaceri, atât interne precum și internaționale.

Printre acestea menționăm excursiile turistice școlare, excursii religioase, excursii pentru evenimente sportive – atât pentru suporteri cât și pentru echipele angrenate în evenimentul sportiv, excursii pentru evenimente politice tip congrese sau alte întâlniri politice ocazionale, excursii de afaceri cu multiple puncte și obiective intermediare sau finale de vizitat sau pentru ORICE NECESITATE DE DEPALSARE ÎN GRUP.

Cele mai multe dintre aceste autocare, microbuze și minivanuri premium au facilități ca toalete la bord, monitoare TV pentru pasageri, aer condiționat, conexiune la bord Wi-Fi pentru internet, în plus, acestea dispun de suficient spațiu pentru picioare și bagaje astfel încât călătoria cu noi să fie O EXPERIENȚĂ PREMIUM DE DEPLASARE A GRUPULUI.

Avem autocarul perfect
pentru fiecare grup

Alegeți autovehiculul care se potrivește cel mai bine grupului și bugetului dumneavoastră.

Puteți decide între autocarele noastre Deluxe, microbuzele Sprinter și minivanurile premium.

Închiriere Autocare Deluxe

Autocarele sunt folosite în general pentru călătorii pe distanțe lungi, deoarece sunt echipate pentru confort sporit, cum ar fi toaleta de la bord, ecranele centrale, aerul condiționat precum și Wi-Fi la bord. Acestea sunt potrivite pentru grupuri de până la 55 de pasageri și sunt utilizate pentru excursii turistice sau în scop de afaceri atât intern cât și internațional.

inchiriere autocar

de la 9 lei/Km

Man Lion Coach
5/5

Autocar confort lux cu 61+1+1 locuri, scaune rabatabile, climatizare, sistem audio-video, frigider, spațiu mare de bagaje, sisteme de siguranță multiple.

inchiriere autocare turism si evenimente

de la 8 lei/Km

Setra 515 HD
5/5

Autocar luxury cu 49+2+1 locuri, scaune Top Travel comode și elegante, climă, sistem audio-video, frigider, spațiu mare de bagaje, sisteme de siguranță multiple.

inchiriere autocare transport angajati inchiriere auto cu sofer

de la 7 lei/Km

Setra 411 HD
4/5

Autocar mic, dar premium, cu 32+2+1 locuri, scaune rabatabile mari confort, spațiu mare bagaje, climatizare, audio Hi-Fi, multiple dotări de siguranță.

Închiriere Microbuze Sprinter

Microbuzul este un mijloc de transport persoane fiabil pentru grupuri de 10 până la 20 de pasageri. Acesta poate fi închiriat în majoritatea cazurilor pentru excursii zilnice de grupuri mici, ieșiri cu prietenii, celebrarea în grup a unor evenimente de viață, sau ca transport pentru oaspeții VIP în timpul unui eveniment de afaceri.

transport angajati inchiriere microbuz

de la 5 lei/Km

Sprinter 2022
4/5

Spațiu, confort și siguranță. Banchete confortabile cu reglaj individual al înclinației spătarelor și a poziției tetierelor. Multiple sisteme multimedia și de asistență.

transport evenimente transport angajati inchiriere microbuz

de la 5 lei/Km

Sprinter 2021
4/5

O călătorie comodă și sigură. Ideal pentru transport angajați, școlari sau pentru orice eveniment personal sau de afaceri. Capacitate de până la 19 persoane.

transport copii inchiriere microbuz inchiriere auto cu sofer

de la 4,5 lei/Km

Sprinter 2020
4/5

Confortul pasagerilor este asigurat de scaune rabatabile, sistem de încălzire suplimentară, aer condiționat premium și un spațiu interior generos.

Închiriere Minivanuri Premium

Minivanul este folosit în general pentru călătorii scurte a grupului de până în 8 pasageri. Deplasările pot fi transferuri de la aeroport și hotel sau deplasări scurte între locațiile companiei în cadrul unui eveniment. Datorită dotărilor superioare și confortului sporit oferit de minivanurile noastre de clasă acest transport este de categoria VIP.

transport premium persoane transfer aeroport

50 €/oră

Black V class
5/5

Un interior de înaltă clasă, conceput generos, ce este exemplar în ceea ce privește ergonomia, precum și farmecul vizual și tactil. Transport premium grup.

transport premium persoane evenimente

50 €/oră

Blue V class
5/5

Luxul modern și confortul de primă clasă împreună cu siguranța excepțională gata să îndeplinească cerințe de înaltă standard. Transport grupuri VIP.

inchiriere auto cu sofer transport evenimente transport premium persoane

40 €/oră

Mercedes Vito
4/5

Siguranță și confort pentru grupuri de 7+1 persoane. Autoturismul ideal pentru transportul premium și privat de persoane atât în scop personal cât și de afaceri.

Vă ducem oriunde vă poartă imaginația.

Nu doar pentru afaceri private, evenimente de viață, transfer aeroport, transport angajați sau turism, suntem aici pentru chiar ORIUNDE doriți să mergeți.

sau contactați-ne la telefon: