Transport persoane pentru Evenimente de Viață și Afaceri

Transport evenimente personale și de afaceri - o experiență Premium și Privată.

Servicii de transport evenimente private, exclusiviste, flexibile și personalizate conform cerințelor dumneavoastră.

Serviciile Noastre Personalizate pentru Transport Evenimente

Gestionăm transportul premium de persoane în cadrul evenimentelor personale importante din viața dumneavoastră

Serviciile noastre de transport privat persoane acoperă orice cerință ați putea avea

Închiriere Limuzină Privată

transfer premium aeroport transport evenimente inchiriere auto cu sofer
transfer aeroport transport premium persoane inchiriere auto cu sofer

Pentru cei cu standarde înalte asigurăm o călătorie de clasă, discretă și în siguranță

Dacă sunteți un turist în scop personal sau de afaceri, iar standardele dumneavoastră de viață sunt foarte ridicate, atunci nu trebuie să faceți compromisuri când sunteți departe de mijloacele dumneavoastră de transport de acasă.

Noi vă vom oferii servicii de transport evenimente într-un mod cât mai privat, cu șofer inclus, care se vor ridica la standardele de clasă, confort și siguranță cu care sunteți deja obișnuit.

Astfel, dacă vizitați orașul în scop turistic sau de afaceri și doriți să aveți un mijloc de deplasare de înaltă clasă la dispoziția totală a dumneavoastră, atunci noi suntem mândri că vă putem satisface această necesitate specială.

Sau poate căutați soluția ca cineva de ÎNCREDERE să va ducă la școală și să vă întoarcă copii de la școală acasă, zilnic, și să gestioneze și deplasarea acestora către locațiile de meditații sau alte evenimente extrașcolare astfel încât dumneavoastră, ca părinți, să vă puteți concentra pe activitățile profesionale, sociale sau de relaxare dorite.

Rezolvăm nevoia personală de deplasare prin serviciul de închiriere limuzină cu șofer

Putem gestiona eficient și competitiv acest serviciu special de închiriere privată de autoturism cu șofer pentru transport copii la școală, transfer aeroport și hotel, transport de afaceri corporate sau transport strict privat personal.

Serviciul nostru de închiriere limuzina cu șofer, parte integrantă a serviciilor de transport evenimente private, vă va pune la dispoziție un autoturism de top din punct de vedere al confortului și siguranței precum și un șofer discret, vorbitor de limba engleză, bine instruit și acreditat în gestionarea și conducerea autoturismului precum și a cunoașterii rutelor și obiectivelor de interes ale orașului astfel încât deplasarea cu noi să fie o EXPERIENȚĂ din cele mai plăcute, nu doar satisfacerea nevoii de deplasare între locații.

Dacă interesele dumneavoastră de deplasare sunt regionale, nu vă faceți griji, suntem pregătiți să le gestionăm la cele mai înalte standarde de calitate și pe acestea.

Transport Evenimente Personale

transport evenimente transport premium persoane transfer aeroport
inchiriere minivan premium inchiriere auto cu sofer

Gestionăm transportul de persoane în cadrul evenimentelor personale importante din viața dumneavoastră

Sunteți în căutarea sau aveți de gestionat transportul privat de persoane a unui eveniment personal important din viața familiei dumneavoastră?

Suntem aici pentru a prelua această sarcină astfel încât dumneavoastră să vă bucurați pe deplin doar de evenimentul mult așteptat. Autovehiculele noastre de top, conduse de șoferi experimentați, vor face deplasarea participanților în cadrul desfășurării evenimentului o amintire parte integrantă din acel eveniment.

Ce facem prin serviciul de transport evenimente personale? De exemplu, dacă organizați o nuntă, un botez, o aniversare onomastică sau alt tip de întâlnire familială noi vă oferim un serviciu de transport de persoane personalizat pentru acompaniamentul mirilor și/sau a nuntașilor și a tuturor altor participanți la evenimentul special, unic, din viața dumneavoastră.

Sau poate sunteți în căutarea de soluții de transport privat către balul sau petrecerea de absolvire și doriți să aveți o deplasare, apariție și intrare cu stil. Nu contează că sunteți singur ori cu colegii sau prietenii apropiați, noi avem cu siguranță o ofertă de transport adecvată cerințelor dumneavoastră la standarde ridicate.

Oferta noastră personalizată de transport evenimente personale, pentru oricare ar fi nevoia dumneavoastră de deplasare, acoperă limuzine VIP, minivanuri premium pentru un transport select, dar și microbuze și autocare de lux pentru gestionarea deplasării unui grup mărit de participanți la importantul eveniment personal.

Închiriere auto cu șofer pentru Viața de Noapte a Orașului

transfer premium aeroport transport evenimente inchiriere auto cu sofer
inchiriere limuzine transfer aeroport

Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru un tur de forță nocturn al punctelor de distracție sau relaxare ale orașului

Când vine momentul distracției lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de logistica deplasării de acasă de la dumneavoastră către locațiile importante de relaxare și socializare de pe harta orașului. În acest fel puteți să savurați în totalitate noaptea de ieșire în oraș fără a vă mai gândi la soluția de deplasare între locații.

Sunteți turist sau localnic, sunteți singur sau împreună cu prietenii și ați hotărât că e momentul unui tur de forță al distracției în oraș? Doriți să faceți un tur al discotecilor, cluburilor, restaurantelor, cazinourilor sau al oricărui alt punct de interes pentru dumneavoastră din oras?

Noi vă oferim soluția optimă și premium de deplasare către și între aceste locații prin serviciile de transport evenimente private. Și ca să fim bine înțeleși: discreția este unul din punctele noastre forte.

Iar dacă sunteți o companie care la sfârșitul unor ore lungi de întâlniri de afaceri sau diverse ședințe interne a venit momentul ca, la sfârșitul zilei, să vă relaxați împreună cu colegii sau partenerii de afaceri la o cină de afaceri, la un loc de distracție, la un club de noapte sau orice altă activitate de socializare de companie ați gândit-o, noi vă simplificăm viața preluând logistica deplasării participanților pe parcursul întregului eveniment nocturn.

Venim la sediul companiei, vă ducem oaspeții la hotel, îi preluăm pentru deplasările lor spre și între locațiile de interes alese de dumneavoastră și, bineînțeles, le asigurăm returul la hotel.

Totul într-o manieră de confort și siguranță prin accesarea serviciilor noastre de transport evenimente private

Facem acest lucru posibil datorită flotei noastre de limuzine VIP, minivanuri premium sau chiar a autocarelor noastre de lux atunci când situația de deplasare a unui grup mărit de persoane este necesară.

Și da, știm că ați avea și alte soluții. Dar dacă timpii de așteptare la taxi sunt din ce în ce mai lungi, iar minutele petrecute la telefon în căutarea unuia sunt adesea timp pierdut. Sau nu găsiți o mașină disponibilă în timp util la o aplicație de ride sharing.

Oricum, reamintiți-vă că serviciul nostru de transport evenimente personale sau de afaceri prin închiriere mașină cu șofer este un serviciu de clasă, definit prin confort, fiabilitate și siguranță.

Transport Privat pentru Grupuri de Afaceri și de Lucru

transport privat persoane inchiriere autocar transport evenimente
transport privat persoane transport evenimente

Transport evenimente pentru grup de persoane în scop de afaceri, politic, cultural, religios și sportiv

Dacă aveți o necesitate de a deplasa un grup de persoane în scop de afaceri private, politic, religios sau sportiv, noi vă oferim o soluție de transport optimizată și integrată.

Astfel, dacă doriți să transportați un grup de persoane, în urma unor întâlniri de afaceri, între punctele de lucru ale companiei sau către alte locații, dacă organizați un eveniment cultural, religios, sportiv sau politic și trebuie să deplasați un număr important de persoane între locații îndepărtate tur și retur, interne sau internaționale, sau chiar in interiorul orașului vă putem organiza și gestiona activitatea de transport evenimente de afaceri a persoanelor implicate la cele mai înalte standarde din domeniu.

Deci, dacă sunteți organizatorul unor conferințe de afaceri private noi vă preluăm sarcina deplasării participanților către și de la locul organizării acesteia prin serviciul transport evenimente

Dacă organizați tururi religioase ale mănăstirilor, dacă organizați congrese, sesiuni sau alte tipuri de întâlniri politice, dacă organizați evenimente culturale de tip vizite de muzee, de atracții turistice importante sau participarea la concerte, sau dacă organizați deplasarea către și înapoi de la un eveniment sportiv, atât deplasarea echipei și a grupului de tehnicieni precum și a suporterilor acesteia, cu noi vă puteți concentra asupra organizării evenimentului în sine, sau să vă bucurați de acesta, pentru că partea de logistică a deplasării participanților va fi responsabilitatea noastră.

Transportul nostru privat pentru grupuri garantează un serviciu de eficiență și calitate ridicată. Cu noi veți călători doar în microbuze și autocare curate si confortabile, dotate cu aer conditionat si conduse de un personal certificat și instruit la cele mai ridicate standarde. Puteți ajunge la destinație confortabil, rapid și silențios cu ajutorul autovehiculelor noastre echipate cu tot confortul, conduse de un șofer profesionist.

În funcție de mărimea grupului de persoane implicat în deplasarea solicitată de dumneavoastră prin serviciul nostru de transport evenimente de afaceri, vă punem la dispoziție cele mai actuale, confortabile și sigure autovehicule ale noastre.

Astfel putem gestiona deplasarea grupurilor mici cu ajutorul minivanurilor noastre premium, grupurilor medii cu ajutorul microbuzelor noastre Sprinter iar, dacă e cazul, vă punem la dispoziție unul dintre autocarele noastre de lux care pot deplasa un grup foarte mare de persoane în același timp către aceeași locație.

Transfer Afaceri Private

transport evenimente afaceri

Serviciu de transport premium și privat pentru afaceri

Bazați-vă pe mulți ani de experiență de conducere a șoferilor noștri, pe siguranța mijloacelor noastre de transport și pe fiabilitatea serviciilor de transport premium persoane oferite.

Serviciul nostru de închiriere autoturism premium cu șofer pentru evenimente de afaceri se adresează antreprenorilor, directorilor de afaceri, cât și persoanelor fizice și profesioniștilor, care doresc un serviciu de transport premium de persoane care să garanteze confidențialitatea, discreția și punctualitatea.

Aceste lucruri adăugându-se confortului, siguranței și protecției mediului înconjurător oferite de autoturismele noastre de ultimă generație.

Transport evenimente de business

Cu acest serviciu de transport evenimente private pentru afaceri din București vă puteți bucura de acomodarea dumneavoastră în cel mai bun mod posibil, optimizând timpii de călătorie și bucurându-vă de fiecare element de confort al deplasării.

Stabiliți locul din care doriți să fiți ridicat, iar șoferul nostru vă va ridica la timp pentru a vă duce la orice destinație din București și zonele limitrofe. Accesând acest transfer privat din cadrul serviciului de transport evenimente de afaceri va trebui pur și simplu doar să vă relaxați și să vă bucurați de călătoria planificată de dumneavoastră, sau cu cerințe spontane neprevăzute, de la o locație la alta.

Fiabilitatea și calitatea călătoriei dumneavoastră de afaceri sunt garantate de șoferii noștrii profesioniști, care au mulți ani de pregătire și experiență care vă vor duce cu clasă oriunde doriți. Aceștia vor conduce autoturisme sau minivanuri din clasa lux cu cel mai înalt grad de confort și siguranță posibil.

Flota noastră de autovehicule

Avem o flotă vastă de autovehicule, de la limuzine de înaltă clasă, minivanuri premium, microbuze, autocare și sedanuri la mașini 4×4, tot timpul pregătite pentru orice tip călătorie de transport premium de persoane la evenimente personale sau de afaceri.

transport evenimente transfer business aeroport

90 €/oră

Mercedes S class 2022
5/5

Luxul modern și confortul de primă clasă împreună cu siguranța excepțională gata să îndeplinească cerințe de înaltă standard.

transfer business aeroport transport evenimente

60 €/oră

Mercedes S class 2021
5/5

Luxul modern și confortul de primă clasă împreună cu siguranța excepțională gata să îndeplinească cerințe de înaltă standard.

transfer grup aeroport transport angajati

50 €/oră

Mercedes V class 2020
5/5

Clasa V impresionează prin forma sa modernă precum și luxul de înaltă clasă de la interior dat de materialele de înaltă calitate folosite.

transport evenimente transport angajati inchiriere microbuz

250 €/zi

Mercedes Sprinter
4.7/5

Spațiu, confort și siguranță. Banchete confortabile cu reglaj individual al înclinației spătarelor și a poziției tetierelor. Multiple sisteme multimedia și de asistență.

inchiriere autocare transport angajati inchiriere auto cu sofer

7 lei/Km

Setra 411 HD
3/5

Autocar mic, dar premium, cu 32+2+1 locuri, scaune rabatabile tip confort, spațiu mare bagaje, climatizare, audio Hi-Fi, multiple dotări de siguranță.

inchiriere auto cu sofer transport evenimente transport premium persoane

200 €/zi

Mercedes Vito
4/5

Siguranță și confort pentru grupuri de 7+1 persoane. Autoturismul ideal pentru transportul premium și privat de persoane atât în scop personal cât și de afaceri.

Părerile clienților noștrii

5
5/5
Testimonial Image
Irene Peanca

Experiența noastră cu Dorini Transport a fost de un înalt nivel calitativ. Mijloacele de transport sunt de ultima generație iar șoferii companiei te fac să regreți că nu întâlnești astfel de oameni și în alte mijloace de transport din țară.

Grupul de turiști americani, pe care i-am condus în circuitul de 17 zile prin România ți Bulgaria, au apreciat foarte mult facilitățile autocarului cu care ne-am deplasat.

5
5/5
Alex Ursu

Servicii profesioniste prestate de oameni profesioniști.

Vă mulțumin pentru promptitudine, seriozitate și profesionalism.

Ne bucurăm că v-am cunoscut și cu siguranță vom mai apela la serviciile dumneavoastră în viitor.

5
5/5
Testimonial Image
Stănculeț Dimitrie

Firma Dorini este printre puținele firme de transport care oferă calitate, punctualitate și întotdeauna pune clientul pe primul plan.

Toate autovehiculele acestora sunt întreținute la un standard ridicat iar curățenia acestora este un serviciu zilnic.

În plus, șoferul a fost foarte amabil și ne-a ajutat cu sfaturi privind obiectivele turistice și restaurantele bune din zona vizitată.

Vă ducem oriunde vă poartă imaginația.

Nu doar pentru afaceri private, evenimente de viață, transfer aeroport, transport angajați sau turism, suntem aici pentru chiar ORIUNDE doriți să mergeți.

sau contactați-ne la telefon: