Serviciile noastre

Pentru TOATE nevoile de transport privat de persoane avem o soluție de închiriere auto cu șofer.

Prețuim timpul, calitatea, siguranța și discreția călătoriei dumneavoastră. Suntem aici să vă oferim un SERVICIU DE EXCEPȚIE!

Serviciile noastre de transport premium și privat de persoane

Oferim servicii de închiriere auto cu șofer pentru orice eveniment personal, cultural, politic, religios, sportiv, turistic sau de afaceri.

transfer aeroport transport premium persoane inchiriere auto cu sofer
transfer aeroport si hotel inchiriere auto cu sofer
inchiriere auto cu sofer

– Închiriere Limuzină Privată

Pentru cei cu standarde înalte asigurăm o călătorie de clasă, discretă și în siguranță.

Noi vă vom oferii servicii de transport privat persoane, cu șofer inclus, care se vor ridica la standardele de clasă, confort și siguranță cu care sunteți deja obișnuit.

– Transport Evenimente Personale

Gestionăm transportul de persoane în cadrul evenimentelor personale importante din viața dumneavoastră.

Dacă organizați o nuntă, un botez, o aniversare onomastică sau alt tip de întâlnire familială noi vă oferim un serviciu de transport de persoane personalizat nevoilor dumneavoastră.

– Închiriere auto cu șofer pentru Viața de Noapte a Orașului

Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru un tur de forță nocturn al punctelor de distracție sau relaxare ale capitalei București.

Noi vă oferim soluția optimă și premium de deplasare către și între aceste locații. Discreția personalului nostru plus confortul și siguranța autoturismelor noastre de clasă sunt elementele ce ne definesc.

– Transport Grupuri de Afaceri și de Lucru

Transport grup de persoane în scop de afaceri, politic, cultural, religios și sportiv prin serviciul de închiriere auto cu șofer.

Cu noi vă puteți concentra asupra organizării evenimentului în sine, sau să vă bucurați de acesta, pentru că partea de logistică a deplasării participanților va fi responsabilitatea noastră.

– Transport Afaceri Private și Corporate

Serviciu de transport premium și privat de persoane pentru întâlniri de afaceri.

Cu acest serviciu de transport privat pentru afaceri din București vă puteți bucura de șederea dumneavoastră în cel mai bun mod posibil, optimizând timpii de călătorie și bucurându-vă de fiecare element de confort al deplasării deoarece prin accesarea serviciului nostru de închiriere auto cu șofer uitați de logistica deplasării.

Prin serviciul de închiriere auto cu șofer vă arătăm cât prețuim noi timpul, siguranța și calitatea călătoriilor dumneavoastră către și dinspre aeroportul de destinație selectat, către hotel sau către sediul companiei.

Nu contează că ați călătorit, sau veți călători, cu avionul în scop personal sau de afaceri, singur, cu familia, cu grupul de prieteni sau cu colegii din firmă, noi suntem aici să vă asigurăm un transfer la și de la aeroport la cele mai înalte standarde de transport, siguranță și confort.

Autovehiculele noastre, fie că sunt limuzine VIP sau minivanuri premium, sunt modele noi și de prestigiu. Confortul și siguranța dumneavoastră sunt primordiale pentru noi. Vrem să vă începeți sau să vă încheiați călătoria cu avionul, fie că este o călătorie de vacanță sau o călătorie în scop de afaceri, cu clasă.

Pentru a ne asigura că veți avea parte de o experiență de transport premium către sau dinspre aeroport, șoferii noștri sunt pe deplin licențiați, foarte experimentați, politicoși și amabili în orice moment. Ei știu exact unde merg și puteți fi siguri că preluarea sau livrarea dumneavoastră la aeroportul solicitat este în mâini capabile și responsabile.

Companiile au nevoie de soluții de transport sigure și fiabile pentru a-și aduce angajații la muncă. Noi știm că nu toate locurile de muncă sunt situate în aceeași zonă, iar multe companii coordonează mai multe proiecte în locații diferite și trebuie să adopte o soluție de transport eficientă care să ofere un model flexibil atunci când vine vorba de programarea și planificare a rutelor.

Oferim servicii de transport colectiv pentru deplasarea angajaților de la domiciliu sau de la un centru special de colectare la locul de muncă și retur prin închiriere auto cu șofer.

Avem o gamă largă de mijloace de transport pentru de a satisface excelent fiecare nevoie de serviciu de transport angajați, în funcție de nevoile și cerințele pasagerilor ce urmează să facă naveta. Fie că acesția sunt personal de hală, personal tehnic și de control sau managementul companiei, noi AVEM O SOLUȚIE ADECVATĂ.

Suntem aici pentru a prelua această sarcină! Personalul nostru este instruit și are experiența de a ține sub control absolut aceste provocări.

Sunteți o agenție de turism, companie sau persoană privată în căutarea unui autocar sau microbuz pentru deplasare în grup?

Închirierea de autocare, microbuze, și minivanuri cu șofer este foarte utilă pentru necesitatea de deplasare a unui grup mare de persoane. După cum observați avem cu siguranță o soluție de închiriere auto cu șofer pentru deplasarea grupului de persoane.

Astfel nu mai aveți nicio constrângere în a organiza și gestiona excursii turistice interne și internaționale, a face tururi zonale de muzee, monumente și mănăstiri, excursii cu temă gastronomică și viticolă, deplasări echipe și suporteri sportivi, transport de persoane pentru participarea la conferințe și congrese, sau pentru a ajunge cu ușurință la hoteluri, aeroporturi, restaurante, cluburi, cazinouri și multe alte locuri de interes pentru grupul dumneavoastră.

Noi ne vom ocupa de toată logistica deplasării grupului de persoane preluându-vă această sarcină din responsabilitatea dumneavoastră, lăsându-vă timpul liber, suplimentar, necesar altor activități urgente sau de rutină.

Vă asigurăm o asistență personalizată nevoilor dumneavoastră de deplasare a grupului de persoane.

Flota noastră de autovehicule

Avem o flotă vastă de autovehicule pentru serviciul de închiriere auto cu șofer, de la limuzine de înaltă clasă, minivanuri premium, microbuze, autocare de lux precum și sedanuri la mașini 4×4, tot timpul pregătite pentru orice tip de călătorie a-ți avea nevoie.

transfer aeroport transport premium persoane inchiriere auto cu sofer

90 €/oră

Mercedes S class 2022
5/5

Luxul modern și confortul de primă clasă împreună cu siguranța excepțională gata să îndeplinească cerințe de înaltă standard.

inchiriere minivan transport premium persoane inchiriere auto cu sofer transport privat persoane

50 €/oră

Mercedes V class
5/5

Clasa V impresionează prin forma sa modernă precum și luxul de înaltă clasă de la interior dat de materialele de înaltă calitate folosite.

inchiriere autocare turism

de la 7 lei/Km

Setra 411 HD
3/5

Autocar mic, dar premium, cu 32+2+1 locuri, scaune rabatabile mari confort, spațiu mare bagaje, climatizare, audio Hi-Fi, multiple dotări de siguranță.

transfer aeroport premium

De ce să ne alegeți pe noi?

Deoarece oferim servicii de înalta clasă de transport persoane și închiriere autovehicule premium.

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de transport auto de lux pentru persoane din România, compania DORINI Comprodexim S.R.L. este mândră de reputația ei, clădită de-a lungul timpului, de a oferi servicii de transport persoane și închirieri de autovehicule premium, pentru scopuri de afaceri sau personale, totul la un standard de înaltă calitate la un preț competitiv.

Oferim o gamă largă de soluții de transport auto de persoane, printre care enumerăm închiriere limuzine pentru călătorii de afaceri, transfer premium aeroport și hotel, mașini de lux pentru nuntă sau alte evenimente de viață, servicii transport privat pentru evenimente sportive, transport angajați tur și retur, precum și transport turistic cu autocarul către destinații din România și străinatate.

1.

Șoferi
Profesioniști
și Discreți

2.

Prețuri
Competitive
și Bonusuri

3.

Livrare Rapidă
a Autovehiculului
Solicitat

4.

Ofertă Variată
și Completă
de Autovehicule

Din experiențele clienților noștrii

5
5/5
Rosemarie Manea

Pe această cale vreu să va mulțumesc în numele conducerii momax Romania pentru serviciile ireproșabile oferite.

Vă mulțumin pentru promptitudine, seriozitate și profesionalism.

Ne bucurăm că v-am cunoscut și cu siguranță vom mai apela la serviciile dumneavoastră în viitor.

5
5/5
Testimonial Image
Horațiu Stroescu

Am fost într-o excursie organizată de Labyrinth Out Business Consulting în Delta Dunării 10-13.0.2022. Atât autocarul, care arată impecabil, cât și șoferul, d-nul Ungureanu Lucian, au fost la înălțimea așteptărilor noastre sau chiar le-au depășit.

Vă mulțumesc pentru tot profesionalismul de care dați dovadă și sper ca următoarea mea excursie să fie tot cu un autocar închiriat de la Dorini Transport.

5
5/5
Testimonial Image
Andreea Samoilă

Vă scriu aceste rânduri, pentru a vă felicita că a-ți făcut posobilă experiența de a lucra cu un om extraordinar, bun profesionist și de o caliatate umană cum rar mi-a fost să văd.

Căutam de multă vreme o firmă de transport/șofer cu care să pot colabora pe termen lung în București, iar după experiența cu d-nul Simionescu aș vrea să continui colaborarea cu dumnealui ori de câte ori voi avea nevoie.

Vă mulțumesc pentru serviciile extraordinare!

Vă ducem oriunde vă poartă imaginația.

Nu doar pentru afaceri private, evenimente de viață, transfer aeroport, transport angajați sau turism, suntem aici pentru chiar ORIUNDE doriți să mergeți.

sau contactați-ne la telefon: