Transport Angajați

Companiile au nevoie de soluții de transport sigure și fiabile pentru a-și aduce angajații la muncă.

Suntem aici pentru a prelua această sarcină!

Serviciile Noastre de Transport Angajați

Oferim servicii de transport angajați, deplasarea colectivă a personalului companiei, de la domiciliu sau de la un centru special de colectare la locul de muncă și retur

Tot mai multe companii explorează lumea transportului angajaților pentru a îmbunătăți viața profesională a acestora.

Managementul mobilității salariaților companiei este decisiv pentru dezvoltarea unei companii. Acesta are implicații sociale, de mediu, economice, dar mai presus de toate permite dezvoltarea unor strategii de îmbunătățire a accesibilității sediului și punctelor de lucru ale companiei, de optimizare a costurilor și timpului de navetă de la domiciliu la muncă și de muncă la domiciliu a resurselor sale umane.

Ce reprezintă mai exact serviciul de transport angajați?

Sigur cunoașteți contextul. Autobuzul supraaglomerat care, încet-încet, își face drum prin trafic la ora 7 dimineața.

Nu este tocmai modul ideal de a-ți începe ziua. Toți recunoaștem în întregime că naveta zilnică a devenit o problemă la nivel mondial.

În plus față de stresul suplimentar inutil și alte complicații de sănătate care caracterizează naveta stresantă, efectele unei călătorii agitate se reflectă în performanța la locul de muncă. Conform sondajelor pe această temă, aproape un sfert dintre muncitori au părăsit un loc de muncă din cauza navetei stresante.

Beneficiile transportului angajaților companiei la locul de muncă și retur

În consecință serviciile de transport angajați pentru companii ușurează stresul navetei la locul de muncă prin furnizarea de servicii de transport personalizate de la locații accesibile, adică din locuri în care angajații pot fi ridicați și întorși la sfârșitul zilei.

Confortul de a nu fi nevoiți, în fiecare dimineață, să conducă mijlocul de transport personal sau să alerge și să aștepte mijloacele de transport în comun oferă angajaților oportunitatea de a se relaxa și de a se pregăti pentru ziua de lucru care urmează.

Prin urmare compania noastră de transport premium persoane vă acoperă această nevoie prin livrarea de servicii premium de transport angajați.

Veți economisi timp și bani protejându-vă sănătatea salariaților companiei. Transportul angajaților proprii ține planul de dezvoltare al companiei sub control.

Productivitatea companiei și transportul angajaților la locul de muncă

A avea angajați motivați și energici la birou sau în halele de producție, în fiecare dimineață, este o componentă esențială și incontestabilă de atingere a obiectivelor de productivitate ale oricărei companii.

Prin urmare, investiția în transportul angajaților este cu siguranță modalitatea de a atinge obiectivele și, în cele din urmă, de a crea un mediu de lucru mai bun pentru angajații societății.

Eliminarea nevoii de a asigura parcarea vehiculelor angajaților face ca o companie să economisească o mulțime de cheltuieli suplimentare. Ca să nu mai vorbim de faptul că reducerea vehiculelor aflate zilnic în trafic, pentru rutina deplasărilor către și dinspre locul de muncă, reduce drastic emisiile de dioxid de carbon și promovează congestionarea traficului.

În plus existența unui sistem de transport propriu al angajaților societății este un stimulent extrem de atractiv pentru a loializa angajații față de companie și, de asemenea, pentru a atrage noi angajați să se alăture afacerii dumneavoastră.

Prin urmare, adiacent cuantumului de salariu și altor beneficii, s-a constatat că locația companiei și a punctelor sale de lucru precum și mijloacele de transport pentru a ajunge acolo sunt unii dintre cei mai importanți factori pe care solicitanții de locuri de muncă îi iau în considerare atunci când aleg unde să se dezvolte pe plan profesional.

transport angajati transport copii

De ce să ne alegeți pe noi pentru transport angajați?

Noi, Dorini Comprodexim S.R.L.,  oferim o gamă largă de soluții flexibile pentru transportul angajaților pe care alte firme de transport private sau publice nu le pot garanta.

Prin urmare cea mai importantă caracteristică a firmei noatre în legătură cu domeniul transport personal companii este aceea că avem o gamă largă de mijloace de transport pentru de a satisface până la excelență fiecare nevoie de serviciu de transport angajați, în funcție de nevoile și cerințele pasagerilor ce urmează să facă naveta.

Fie că acesția sunt personal de hală, personal tehnic și de control sau managementul companiei, noi AVEM O SOLUȚIE ADECVATĂ de transport angajați.

De asemenea noi mai știm că nu toate locurile de muncă sunt situate în aceeași zonă iar multe companii coordonează mai multe proiecte în locații diferite și trebuie să adopte o soluție de transport eficientă care să ofere un model flexibil atunci când vine vorba de programarea și planificare a rutelor. In plus personalul nostru este instruit și are experiența de a ține sub control absolut aceste provocări.

Dincolo de faptul că autocarele noastre standard conferă mai multă siguranță, confort și opțiuni premium decât un autobuz public standard, ideea de servicii de transport angajați personalizate pentru fiecare companie pare atrăgătoare atât pentru personalul angajat cât și pentru întreprinderi.

Ne asigurăm că flota noastră de autobuze, microbuze precum și minivanuri premium să fie permanent îmbunătățită și întreținută la cele mai înalte standarde.

Transport personal salariat

Transport premium manageri

transfer grup aeroport transport angajati
transport angajati inchiriere microbuz

Transport angajați

Dezvoltarea economică, dezvoltarea industrială, de servicii și agricolă, implică MOBILITATEA sporită a angajaților.

De aceea în ziua de azi multe companii din domeniul industrial și al retail-ului iau legătura cu companiile private de transport persoane, ce au în dotare microbuze și autobuze, pentru a organiza servicii de transfer rezervate angajaților, ca o alternativă la transportul public sau cu mijloace personale al acestora.

Scopul transportului angajaților la punctele de lucru ale firmei este unul singur în esență și anume acela de a asigura o deplasare în siguranță la locul de muncă, într-un timp cât mai scurt, astfel încât personalul angajat să ajungă în condiții optime de confort pentru a se putea concentra pe elementele de muncă zilnice într-un mod cât mai productiv.

Fidelizarea personalului companiei prin serviciile de transport angajați

Stresul angajaților dumneavoastră, datorat timpului suplimentar pierdut în accesarea mijloacelor de transport publice, își poate pune amprenta în productivitatea zilnică a acestora.

De aceea oferirea transportului angajaților către și de la sediul sau punctele de lucru ale companiilor va fi o situație benefică ambelor părți simultan.

Costul contractului de servicii de transport personal este infinit mai mic decât beneficiul câștigat prin fidelizarea și productivitatea crescută a angajaților. Si apoi, acest cost este deductibil pentru companie.

Așa cum am arătat mai sus transportul personalului angajat poate juca un rol fundamental în dezvoltarea companiilor.

Companiile care organizează pentru angajați un sistem de beneficii care garantează transportul la locul de muncă și invers vor avea parte de angajați mai fideli companiei, mai concentrați asupra sarcinilor de lucru zilnice precum și mai fericiți.

De ce? Întrucât stresul datorat modului și timpului de a accesa locul de muncă și, bineînțeles, întoarcerea acasă de la locul de muncă dispare.

După cum se știe, printre beneficiile flexibile care pot fi incluse în planul de dezvoltare în domeniul resurselor umane pregătit de angajator, există și serviciile care asigură transportul angajaților de la locul de reședință, sau un centru agreat de colectare al angajaților, la locul de muncă și invers.

În cazul în care serviciul de transport a personalului angajat este configurat pentru categoria de manageri, noi avem soluția de transport premium cu ajutorul minivanurilor noastre de clasă superioară.

Minivanuri Premium

Minivanul este folosit pentru călătorii scurte a grupului de până în 8 pasageri. Deplasările pot fi pentru transport angajați, transferuri de la aeroport și hotel precum și deplasări scurte între locațiile companiei în cadrul unui eveniment. Datorită dotărilor superioare și confortului sporit oferit de minivanurile noastre de clasă acest transport este de categoria VIP.

inchiriere minivan premium inchiriere auto cu sofer

55 €/transfer

Black V class
5/5

Clasa V impresionează prin forma sa modernă precum și luxul de înaltă clasă de la interior dat de materialele de înaltă calitate folosite. Deplasare premium grup.

transfer aeroport grup inchiriere auto cu sofer

55 €/transfer

Blue V class
5/5

Un interior de înaltă clasă, conceput generos, ce este exemplar în ceea ce privește ergonomia, precum și farmecul vizual și tactil. Pentru grupuri VIP.

transfer grup aeroport

50 €/transfer

Mercedes Vito
4/5

Luxul modern și confortul de primă clasă împreună cu siguranța excepțională gata să îndeplinească cerințe de înalt standard. Pentru grupuri private sau de afaceri.

Microbuze Sprinter

Microbuzul este un mijloc de transport persoane fiabil pentru grupuri de 10 până la 20 de pasageri. Acesta poate fi închiriat pentru transport angajați, excursii zilnice de grupuri mici, ieșiri cu prietenii, celebrarea în grup a unor evenimente de viață, sau ca transport pentru oaspeții VIP în timpul unui eveniment de afaceri.

transport angajati inchiriere microbuz

de la 5 lei/Km

Sprinter 2022
4/5

Spațiu, confort și siguranță. Banchete confortabile cu reglaj individual al înclinației spătarelor și a poziției tetierelor. Multiple sisteme multimedia și de asistență.

transport angajati inchiriere microbuz

de la 5 lei/Km

Sprinter 2021
4/5

O călătorie comodă și sigură. Ideal pentru transport angajați, școlari sau pentru orice eveniment personal sau de afaceri. Capacitate de până la 19 persoane.

transport copii inchiriere microbuz inchiriere auto cu sofer

de la 4,5 lei/Km

Sprinter 2020
4/5

Confortul pasagerilor este asigurat de scaune rabatabile, sistem de încălzire suplimentară, aer condiționat premium și un spațiu interior generos.

Autocare de lux

Autocarele și autobuzele sunt folosite în mod normal pentru călătorii pe distanțe lungi, deoarece sunt echipate pentru confort sporit, cum ar fi toaleta de la bord, ecranele centrale, aerul condiționat și Wi-Fi. Acestea sunt potrivite pentru grupuri de până la 61 de pasageri și sunt utilizate pentru excursii turistice atât intern cât și internațional, transport angajați sau deplasări în scop de afaceri.

inchiriere autocar

de la 9 lei/Km

Man Lion Coach
5/5

Autocar confort lux cu 61+1+1 locuri, scaune rabatabile, climatizare, sistem audio-video, frigider, spațiu mare de bagaje, sisteme de siguranță multiple.

inchiriere autocare turism si evenimente

de la 8 lei/Km

Setra 515 HD
5/5

Autocar luxury cu 49+2+1 locuri, scaune Top Travel comode și elegante, climă, sistem audio-video, frigider, spațiu mare de bagaje, sisteme de siguranță multiple.

inchiriere autocare transport angajati inchiriere auto cu sofer

de la 7 lei/Km

Setra 411 HD
3/5

Autocar mic, dar premium, cu 32+2+1 locuri, scaune rabatabile mari confort, spațiu mare bagaje, climatizare, audio Hi-Fi, multiple dotări de siguranță.

Vă ducem oriunde vă poartă imaginația.

Nu doar pentru afaceri private, evenimente de viață, transfer aeroport, transport angajați sau turism, suntem aici pentru chiar ORIUNDE doriți să mergeți.

sau contactați-ne la telefon: