Transport Privat Persoane Contact

Luați legătura acum cu noi și vă vom ajuta să vă rezolvați necesitatea de transport privat persoane pe care o aveți.

Vă garantăm o experiență de deplasare premium, sigură și la timp.

Care este nevoia dumneavoastră de transport privat persoane?

Suntem aici pentru a vă ajuta!
Nevoia dumneavoastră devine prioritatea noastră!
Avem soluții pentru ca deplasarea cu noi să fie o experiență plăcută.

Contactați-ne!

Ne puteți contacta pe unul dintre canalele de comunicare de mai jos. Vă vom răspunde prompt și cu o soluție corespunzătoare cererii dumneavoastră.

Mesajul dumneavoastră

Despre noi și serviciile noastre de transport privat persoane

Dorini Comprodexim S.R.L. este cunoscut în sectorul închirierilor auto pentru transport privat persoane, deoarece serviciile sale nu se termină prin simpla închiriere a autovehiculului, ci vă este furnizat un șofer privat, care are grijă ca drumurile dumneavoastră să fie sigure, confortabile și la în timp adecvat, fie că sunt deplasări scurte în oraș și împrejurimi sau sunt rute mai lungi, naționale și internaționale, specifice traseelor de câteva zile.

În cadrul serviciului de transport premium persoane furnizat de către noi clientul poate decide cu privire la o gamă largă de mașini de închiriat, iar noi, în funcție de tipul de serviciu de transport privat persoane solicitat, vă vom oferi o listă de modele de autovehicule premium, din toate clasele, dintre care dumneavoastră să alegeți.

Șoferii noștrii care efectuează serviciul de transport privat persoane sunt selectati  pentru a vă oferii cei mai buni șoferi asistenți posibili, sunt instruiți și testați permanent, sunt în permanență atenți la traficul rutier, sunt capabili să calculeze timpii și distanțele, și să ia decizii rapide de traseu de urmat în caz de schimbare a condițiilor de trafic pentru a garanta clientului că va ajunge în locurile indicate în orele indicate.

transport privat persoane inchiriere autocar transport evenimente
transport privat persoane transport evenimente
inchiriere minivan transport premium persoane inchiriere auto cu sofer transport privat persoane

Serviciile noastre de transport privat persoane înseamnă o deplasare confortabilă, în siguranță și la timp

Prin serviciile noste de transport privat persoane vă punem la dispoziție limuzinele, minivanurile premium, microbuzele și autocarele noastre de lux, autovehicule ce pot fi închiriate în scop personal pentru evenimentele speciale sau de rutină din viața dumneavoastră sau în interesul deplasărilor de afaceri.

Printre principalele servicii de transport premium persoane oferite de noi putem enumera serviciul de transfer privat aeroport și hotel a persoanelor private sau grupurilor de persoane, serviciul de închiriere autocar, cu șofer, în scop turistic, tur ecumenic, transport pentru conferințe sau congrese, transportul echipelor sportive și a suporterilor acestora, dar și transport cu autocarul în scop de afaceri pentru orice nevoie de depalsare de grup ar avea-o o companie privată.

În plus, serviciul de transport privat persoane, adresat companiilor, efectuat de către noi ar mai fi și serviciul de transport angajați către sediile sau punctele de lucru ale angajatorului precum și retur. Flexibilitatea noastră în oferirea acestui serviciu stă în gama largă de autovehiculele, de la minivanuri și microbuze premium până la autobuze și autocare de lux.

Sau poate sunteți în căutarea soluției ca cineva de ÎNCREDERE să va ducă la școală și să vă întoarcă acasă copii de la școală, zilnic, și să gestioneze și deplasarea acestora către locațiile de meditații sau alte evenimente extrașcolare astfel încât dumneavoastră, ca părinți, să vă puteți concentra pe activitățile profesionale, sociale sau de relaxare dorite.

Contactați-ne pentru mai multe detalii despre oferta noastră premium de transport privat persoane

Putem gestiona eficient și competitiv acest serviciu special de transport copii prin închiriere privată de autoturism cu șofer pentru transport școlari.

În consecință, suntem pregătiți să vă oferim servicii de transport privat persoane necesare și în cadrul evenimentelor speciale din viața dumneavoastră, de tipul transport participanți nunți sau limuzină pentru miri, transport VIP petreceri de absolvire și bancheturi, sau tansport exclusiv VIP pentru o noapte petrecută în tumultul capitalei București, prin cazinouri, cluburi și restaurante, în esență o călătorie cu stil care mai presus de toate va fi o amintire integrată cu evenimentul, cu siguranță de neuitat.

Compania noastră este recunoscută și apreciată în sectorul închirierilor de mijloace de transport a persoanelor pentru calitatea serviciilor sale și a ofertei largi de tipuri de autovehicule de transport privat persoane. Toate autoturismele noastre sunt echipate complet și funcționale, fiecare vehicul fiind echipat cu toate opțiunile de siguranță prevăzute de Codul Rutier.

Autovehiculele noastre sunt asigurate, spațioase și confortabile pentru călătorii scurte sau lungi, au capacitate mare a portbagajului sau a spațiilor pentru depozitare permițîndu-vă să țineți bagajele și obiectele personale ale clientului pentru transport, iar toate serviciile noastre se efectuează cu serviciul de închiriere auto cu șofer pentru călătoriile dumneavoastră liniștite. În afară de asta, șoferii noștrii atenți și special instruiți asigură incontestabil plusvaloare călătoriei dumneavoastră.

Transport privat persoane în scop personal sau de afaceri

Închirierea auto cu șofer este un serviciu de transport privat persoane adecvat pentru cei care călătoresc în scop de afaceri sau personal sau tind să se deplaseze în mod obișnuit chiar și în interiorul sau în jurul propriului oraș. Conducerea propriului autoturism implică cheltuieli costisitoare dincolo de tot stresul de a căuta parcare, de a conduce în trafic sau deplasarea într-un oraș în care nu cunoașteți drumurile, în consecință Dorini Comprodexim S.R.L. este soluția pentru cei care doresc o deplasare fără stres și mai ales o reduce a costurilor de transport.

Luând în considerare toate lucrurile, a nu fi nevoit să conduceți un autovehicul este un avantaj personal, nu aveți responsabilitate sau altă grijă, în schimb doar stați confortabil pe bancheta din spate și sunteți condus în siguranță și la timp admirând priveliștea, citind o carte sau lucrând la sarcinile zilnice pe laptop.

Având în vedere acest lucru vă oferim un serviciu de închiriere limuzine, minivanuri premium, microbuze și autocare de lux pe termen scurt și lung, cu șofer, în condiții de siguranță și confort sporit, exact până în fața locației de destinație solicitată.

Vă ducem oriunde vă poartă imaginația! Suntem aici nu doar pentru transport privat persoane pentru necesități de deplasare în cadrul afaceri dumneavoastre, transport evenimente de viață, transfer aeroport, transfer hotel, transport angajați sau închiriere autocare pentru turism, suntem aici pentru chiar ORIUNDE doriți să mergeți.

Vă ducem oriunde vă poartă imaginația.

Nu doar pentru afaceri private, evenimente de viață, transfer aeroport, transport angajați sau turism, suntem aici pentru chiar ORIUNDE doriți să mergeți.

sau contactați-ne la telefon: