Despre Noi

Ne mândrim cu aprecierea de a fi una dintre companiile de top din București pentru transportul de persoane private, de grup sau de afaceri.

Serviciul nostru de transport copii, unul din serviciile noastre premium.

Despre noi

Ne asigurăm că fiecare călătorie cu noi este confortabilă, la timp și în siguranță

Înființată în 1993, Dorini Comprodexim S.R.L. este o societate românească de transport persoane și închiriere de limuzine, microbuze și autocare premium, ce are ca misiune transportul de pasageri în condiții depline de siguranță și de confort sporit.

Suntem o companie care furnizează servicii de închiriere de autocare, microbuze premium și limuzine, cu șofer, pentru deplasări la nivel național și internațional.

Experiența acumulată de-a lungul anilor alături de clienții noștrii, ne permite astăzi să vă punem la dispoziție o organizație orientată spre satisfacția maximă a clienților. Personalul nostru, special instruit și atestat, este disponibil pentru a vă asculta nevoile, sugerând soluția adaptată pentru nevoile dumneavoastră.

Strategia noastră operațională ne permite să vă oferim competență, dinamism și flexibilitate în ofertarea și gestionarea călătoriei dumneavoastră. Facem totul pentru ca deplasarea dumneavoastră, împreună cu noi, să fie o experiență plăcută nu doar un drum.

Transport copii, transport angajați, transfer aeroport, închiriere autocare și microbuze cu șofer – serviciile nostre de EXCELENȚĂ

Vă însoțim în călătoriile dumneavoastră zilnice sau în tururile dumneavoastră de mai multe zile, suntem capabili să gestionăm logistica unui congres, a unei întâlniri de afaceri private, a unui eveniment corporativ, sportiv sau turistic și logistica transportului copiilor la școală sau către alte puncte de interes extrașcolar.

Serviciul de închiriere de autocare, microbuze premium și limuzine moderne, în conformitate cu legislația actualizată de mediu, sunt doar câteva dintre numeroasele soluții de mobilitate pe care vi le putem oferi. Flexibilitatea ne definește în căutarea de soluții adecvate nevoilor dumneavoastră.

La bordul autovehiculelor noastre, garantăm siguranță și confort, printr-un serviciu fiabil în toate fazele sale. Încercăm, și reușim, ca experiența oferită de serviciul nostru de transport premium de persoane să fie de nivel premium VIP.

transfer premium aeroport
transport copii inchiriere microbuz inchiriere auto cu sofer
inchiriere auto cu sofer transport evenimente transport premium persoane
transport copii scoala

Transport copii – dusul copiilor la școală și retur în SIGURANȚĂ

Știm că preocuparea dumneavoastră numărul unu în calitate de părinți este siguranța copiilor dumneavoastră.  Serviciul nostru de transport copii la școală și înapoi acasă, precum și la locațiile de desfășurare a activităților extrașcolare, împiedică copiii școlari să se confrunte cu pericolele de a merge la și de la școală sau de a fi lăsați nesupravegheați în timpul acestor deplasări zilnice de rutină.

Noi vă furnizăm soluția prin serviciul nostru de transport copii ca cineva de ÎNCREDERE să vă ducă la școală și să vă întoarcă copii de la școală acasă, zilnic, și să gestioneze și deplasarea acestora către locațiile de meditații sau alte evenimente extrașcolare prin urmare dumneavoastră, ca părinți, să vă puteți concentra liniștiți pe activitățile profesionale, sociale sau de relaxare dorite.

Putem gestiona cu eficiență, siguranță și competitivitate acest serviciu special de închiriere privată de autoturism cu șofer pentru transport copii. Acesta este parte integrantă de excelență din serviciile noastre de transport premium persoane.

Vă preluăm sarcina transportului copiilor dumneavoastră oriunde este nevoie

Prin serviciul de transport copii la școală sau la alte activități extrașcolare de rutină vă punem la dispoziție să alegeți din flota noastră de minivanuri premium, microbuze și autoturisme de top. Totul depinde de necesitatea și dorința dumneavoastră de a asigura transportul copiilor în siguranță și la timp către și de la locațiile de interes școlar printr-un serviciu privat de transport copii.

Astfel oferta noastra de transport privat copii se adresează atât școlilor și gradinițelor care doresc să organizeze intern acest serviciu prin închirierea de microbuze cu șofer externalizând acest serviciu, asocierilor private a grupurilor de părinți care doresc să beneficieze de un transport eficient, sigur și rapid pentru copiii lor școlari, care au școala în aceeași locație și nu numai, prin închirierea de minivan premium cu șofer, sau familiilor de părinți care doresc o deplasare personală, total privată, către școală, către locațiile de meditații private, către locațiile activităților extrașcolare de sport sau culturale precum și înapoi acasă.

Prin urmare copiii vor fi preluați de acasă și/sau de la școală la orele stabilite de comun acord, transportul între locațiile de interes fiind efectuate cu microbuze, minivanuri și autoturisme premium de ultimă generație echipate modern din punct de vedere al standardelor de confort dar și de siguranță.

 

Avantajele serviciului privat de transport copii

  • copilul dumneavoastră nu mai trebuie să se trezească foarte devreme pentru a ajunge la școală la timp ca în cazul utilizării transportului public. Rutele noastre sunt optimizate pentru fiecare călătorie în parte a serviciului de transport școlar privat
  • școlarii vor fi în permanență sub supraveghere și în siguranță în timpul serviciului nostru de transport copii datorită șoferilor noștrii experimentați și special instruiți în comunicarea cu copiii. Disponibilitatea comunicării în permanentă cu șoferii noștrii este parte integrată din seviciu
  • gamă largă de autovehicule oferită în alegerea transportului școlarilor. Incontestabil microbuzele, minivanurile sau autoturismele noastre premium, de ultimă generație, care îndeplinesc cele mai actuale standarde de confort și siguranță, vă vor satisface orice cerință de cantitate și calitate pentru serviciul transport copii
  • cu tehnologia de optimizare a rutelor în avans, am redus semnificativ numărul de rute ocolitoare și opriri. Copilul dumneavoastră nu trebuie să piardă timpul personal foarte prețios călătorind pe drum
  • serviciul nostru de transport copii este accesibil și convenabil. Acesta este optimizat în funcție de timp de trafic și de capacitatea de transport copii având ca rezultat o reducere a costului total de transport Selectați optimizarea număr copii transportați, tip de autoturism și traseu de urmat care se potrivește cel mai bine necesităților dumneavoastră
  • costurile dumneavoastră pentru transport copii la școală și retur se bazează numai pe zilele când se efectuează programul școalar. Nu trebuie să plătiți pentru lunile de vacanță sau pentru zilele școlare libere atunci când copilul dumneavoastră nu utilizează serviciul de transport. Avem disponibilitatea plății în rate a serviciului nostru de transport copii la școală
transfer aeroport premium

De ce să ne alegeți pe noi?

Deoarece oferim servicii de înalta clasă de transport persoane și închiriere autovehicule premium.

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de transport auto de lux pentru persoane din România, compania DORINI Comprodexim S.R.L. este mândră de reputația ei, clădită de-a lungul timpului, de a oferi servicii de transport persoane și închirieri de autovehicule premium, pentru scopuri de afaceri sau personale, totul la un standard de înaltă calitate la un preț competitiv.

Oferim o gamă largă de soluții de transport auto de persoane, printre care: închiriere limuzine pentru călătorii de afaceri, transfer premium aeroport și hotel, mașini de lux pentru nuntă sau alte evenimente de viață, servicii transport pentru evenimente sportive, transport angajați tur și retur, precum și transport turistic cu autocarul către destinații din România și străinatate.

1.

Șoferi
Profesioniști
și Discreți

2.

Prețuri
Competitive
și Bonusuri

3.

Livrare Rapidă
a Autovehiculului
Solicitat

4.

Ofertă Variată
și Completă
de Autovehicule

Vă ducem oriunde vă poartă imaginația.

Nu doar pentru afaceri private, evenimente de viață, transfer aeroport, transport angajați sau turism, suntem aici pentru chiar ORIUNDE doriți să mergeți.

sau contactați-ne la telefon: